Over de Droom

De Droom was het eerste boek in Nederland waarin gebruik gemaakt werd van alle beschikbare digitale mogelijkheden op dat moment. De originele uitgave bevatte een serie layers en QR codes, waarachter de wereld van de Tocht der Tochten verborgen zat. Dat boek is uitverkocht, althans, in de papieren versie.
Om de digitale meerwaarde zoveel mogelijk tot haar recht te laten komen heb ik besloten het volledig te digitaliseren. Op deze manier is de Droom een boek waarin alles wat je wilt weten over de Elfstedentocht, is verzameld op één plek; je eigen digitale encyclopedie.

Klik op de QR codes in het boek en de geschiedenis, ervaringen en spanning rond de tocht openbaren zich.

Een boek voor alle leeftijden.

Klik op de trailers!

Nederlands

De Droom in het Nederlands

De trailer van de digitale versie van de Droom in het Nederlands. Een boek over drie meisjes die de Elfstedentocht schaatsen. Het boek bevat een schat aan memorabilia over de Elfstedentocht. Klik op de QR codes en beleef het mee. Een ‘must have’ verzameling voor iedere liefhebber van de Tocht der Tochten.

English

‘The Dream’ English version

The trailer of the English version of the Dream. A book about three little girls that skate the eleven cities tour, the biggest skating event you can imagine. The book is stuffed with digital extras in the form of QR codes. Click on the codes and the world behind this world-famous skating tour will reveal.

Frysk

De Dream in het Frysk

De trailer fan ‘e digitale ferzje fan’ e Dream yn it Frysk. In byldboekje oer trije famkes dy’t de Alvestêdetocht skate. It boek is ferpleatst mei digitale ekstra’s, wêrtroch it in skatkeamde boarch fan memorabilia giet oer de Alvestêdetocht.

Koop de Droom – buy the Dream – keapje de Dream